Allt började en dag för jäkligt länge sedan..

När jag va hemma hos min syster och följde med hennes dåvarande man ut i garaget, där stod en gul 242 äkta grupp A som då tillhörde Stefan Larsson på SL turbo.

Den stod där för lite vinterförvaring men också för att den skulle taksänkas! Som tur va lyckades Göran övertala Stefan att detta inte va så bra att genomföra, och som tur va heller aldrig blev av.

Den dagen fick jag upp ögonen för bilar och bestämde mig för att en sån där vill jag också ha. Nu blev det aldrig någon grupp A varken som original bil eller replika även om det blev några 242or under början av körkorts åren.

Första bilen som jag åkte med till en utställning va en 244 som jag monterat 940 front på, inget vansinnigt ball direkt men det va en början på där vi är idag.

Sen har det bara fortsatt, det har blivit en breddad 740 två v70n två v70II varav en bygger jag på nu inför -19. En 940 som såldes nov -18 och som bland annat kom 3:a i Sveriges häftigaste Volvo samma år!

Sen är det ju inte bara jag som bygger utan min fru Sara är alltid med och min son Lucas på 10 år är också alltid med, samt alla goda vänner som hjälper till när dom har tid och möjlighet.

Alla sponsorer som väljer att tro på mig och att bidra mig med saker så jag kan förverkliga mina idéer. Utan alla dessa människor och företag runt omkring mig hade detta aldrig gått. Så tack till er alla som alltid ställer upp!

Jag jobbar som bilackerare och har gjort så sedan 16 års ålder när jag började sommarjobba på Borgs billackering i karlskoga. Idag 20 år senare är jag på Volvo lastvagnar i Göteborg och lackar.
Innan det så va jag på koncept center på Volvo PV och lackade mycket roliga special bilar samt mycket förserie bilar.

Ja här har ni lite om mig även om det kanske inte är allt för intressant.